Det siger forældrene


Forældreudtalelser

Kære lærere, køkkendamer og alle andre på KE. Så randt sønnens efterskoleår ud, og vi vil gerne have lov til at sende jer en stor tak og afsindigt mange varme tanker. Vi har set, at vores dreng er vokset med alle de fællesskaber, han har været en del af. Vi har mærket, at han er blevet holdt af, opmuntret og passet på. Vi har set, at han har opdaget andre virkeligheder og vilkår, end vi selv har formået at vise ham. Vi kan se og høre, at han er stærkere og klogere på både sig selv og andre. Det er en meget stor tak værd. Vi glæder os allerede til, at lillebror skal både det samme - og noget nyt - igennem! God vind til jer alle
.
Forældre, KE 17/18
Kære personale på Kastanievej Efterskole. Tusind tak for et uforglemmeligt år og igen tusind ta for at passe så godt på min datter. Jeg har kunnet mærke, at I kan lide jeres arbejde, og I er rigtig dygtige til det. Tak for det! Stor ros og taknemmelighed fra hele familien.
.
Forældre, KE 17/18
Kære personale på KE. 1.000 tak for et fantastisk år for begge vores piger. I har gjort det til topkarakter, og I vil altid stå for noget helt særligt for os.
.
Forældre, KE 17/18