Efterskolernes Aften: Onsdag d. 11. jan. 2017 kl. 18-21 1

Onsdag d. 11. jan. 2017 kl. 18-21

På Efterskolernes Aften har du mulighed for at kigge indenfor og blive klogere på Kastanievej Efterskole og de 7 kreative linjer, vi tilbyder lige midt i hjertet af København.

På onsdag 11/1 kl. 18-21 er du og din familie inviteret indenfor til en rundvisning, hvor skolens linje- og valgfag bliver fremvist af tidligere og nuværende elever.

Som noget ret unikt afholder vi efterfølgende en individuel samtale med dig og din familie, hvor en af skolens dedikerede medarbejdere i ro og mag vil fortælle om, hvor vi arbejder rent pædagogisk, hvilke værdier, vi vægter i vores daglige arbejde, hvordan en normal skoleuge er struktureret, hvad der forventes af dig som efterskoleelev osv.

Det er også her, at I vil få mulighed for at stille alle de spørgsmål, I måtte have i forbindelse med at eventuelt at skulle starte på Kastanievej Efterskole.

Skulle du være forhindret i at komme og besøge os på denne specifikke aften, er du altid MEGET velkommen til at kigge forbi en anden dag. Ring på 33 31 08 08, for at aftale nærmere.

Læs mere om skolen ved at klikke dig rundt her på hjemmesiden.
Følg os på Snapchat: @KBHefterskole

Vi glæder os til at møde dig <3