Billedkunst

I billedkunst lærer du at udtrykke dig i maleri, tegning og andre billedkunstmedier. Du vil lære at finde frem til dit eget billedsprog og bruge det, når du tegner og maler. Du vil bl.a. blive undervist i tegning og akrylmaling, og vi arbejder med både form og indhold. Vi besøger byens museer og udstillinger og vurderer andres værker, ligesom vi selv i slutningen af skoleåret indsender værker til den censurerede udstilling Ungdommens Vårsalong, som udstiller på Københavns Rådhus.

Klik her for at læse den aktuelle indholdsplan for linjefaget billedkunst.

Billedkunst er mega hyggeligt, og Stih er en god lærer.
Emily om “Billedkunst”
Elev, KE17/18
Billedkunst gav mig muligheden for og friheden til at udtrykke - og være - mig.
Anna om “Billedkunst”
Elev, KE18/19
Det er meget hyggeligt at have billedkunst, og det er et dejligt pusterum, hvor man kan fordybe sig i det projekt, man nu er i gang med. Vi hjælper også meget hinanden med inputs og idéer, hvilket er meget rart. Man kan næsten lave lige det, man har lyst til - ellers så skal Stih nok finde på et eller andet 🙂
Cecilie H. om “Billedkunst”
Elev, KE18/19
Det er super fedt at have billedkunst. Jeg synes, man udvikler sig virkelig meget, og man kan altid få hjælp af enten Stih eller nogle af de andre elever, hvis man måske ved, hvordan man skal komme videre.
Julie om “Billedkunst”
Elev, KE18/19
Jeg synes, billedkunst har været det fedeste. Det har været overdrevet hyggeligt, og Stih kan bare et eller andet, så man altid går derfra i godt humør 🙂
Emma Thea om “Billedkunst”
Det er super hyggeligt.
Lærke Piper (Billedkunst)
Elev, KE 16/17
Det var super godt. Har været 100% tilfreds!
Asta om “Billedkunst”
Elev, KE17/18
Det er mega hyggeligt at sidde nede i billedkunst og udvikle sig i sit eget tempo. Her kan man sidde i sin egen verden og bare hygge sig med det.
Alizia Rossé Meyling-Hansen: Billedkunst
Elev, KE16/17
Det er altid hyggeligt at komme til billedkunsttimerne. Altid en god og rolig stemning, og man får god tid og hjælp til sine projekter.
Dina om “Billedkunst”