INFO: 24 timer som elev på Kastanievej Efterskole 1

Kære deltagere og forældre.

April måned venter lige om hjørnet, og dét betyder, at det snart er tid til at byde jer velkommen til 24 timer på Kastanievej Efterskole.
Herunder følger derfor en masse uddybende information om arrangementet, som vi glæder os helt vildt til!

PAKKELISTE
Sengebetræk (til dyne & hovedpude)
Lagen
Håndklæde
Tandbørste & tandpasta
Tøj til at bevæge sig i
Mobiltelefon + oplader

MEDARBEJDERE
Herunder har I et billede af de 6 lærere, I vil komme til at møde i løbet af de 24 timer på Kastanievej Efterskole. Jonas & Dénise er jeres primære kontaktpersoner på denne dag – det er dem, der vil byde jer velkommen, vise jer rundt og undervise jer. De vil også begge sove på skolen sammen med jer, stå op med jer og spise med jer til alle måltider. Derudover vil I blive præsenteret for 4 andre af skolens lærere: Stih, Trine, Troels & Signe. De vil hver især kigge ind i løbet af de 24 timer og undervise jer og stille små opgaver inden for deres fagområder: billedkunst, foto, musik og dans.

PROGRAM
Forældre er meget velkomne til at være med mandag morgen kl. 09.00-09.40 samt tirsdag morgen kl. 08.30-09.00.
09.00: Ankomst (præsentation, tildeling af værelser, rundvisning)
09.40: Farvel til forældre. Herefter: Lær hinanden at kende (Dénise & Jonas)
10.20: Pause
10.40: Lær hinanden at kende, fortsat (Dénise & Jonas)
12.00: Frokost (med alle lærerne)
13.00: Dans (Dénise & Signe)
13.45: Portrættegning (Jonas & Stih)
14.30: Pause
15.00: Stomp (Troels & Jonas)
15.45: Fællesbillede (med alle lærerne)
16.00: Foto (Trine, Dénise & Jonas)
18.00: Aftensmad
18.30: Lav et dørskilt med din roommate (Dénise & Trine)
19.30: Generalprøve (Dénise & Jonas)
20.00: ”Åben scene” (alle – her optræder den nuværende årgang for jer. Måske vi også får lyst til at optræde med noget af det, vi har arbejdet med i løbet af dagen?…)
21.00: Aftente
22.00: Egen gang (tandbørstning, nattøj)
22.30: Godnat
--- ZZZzzz ---
07.00: Godmorgen
07.30: Morgenmad
08.00: Nedpakning af værelse
08.30: Samling i salen (Her er forældre igen velkomne til at være med)
09.00: Tak for nu <3

DEN NUVÆRENDE ÅRGANG: KE16/17
I de 24 timer, I er på skolen, er de nuværende elever i gang med et projekt, vi kalder ”Kend din by”. Her er de ude og undersøge forskellige kulturelle steder i København. I dagstimerne vil I derfor opleve, at skolen kan virke lidt tom 🙂 Fra kl. 18 mandag har vi fælles program med de nuværende elever, så I får mulighed for at opleve, hvordan det føles at være en del af en årgang.

SÆRLIGE HENSYN?
Hvis der er noget, I ønsker vi skal tage hensyn til eller hvis I vurderer, at der er information om jeres børn, som vil være nyttig for os i forbindelse med dette arrangement, så tøv ikke med at skrive til os på kontakt@kastanie.dk

KONTAKT
Skulle I mangle svar på noget, er I meget velkomne til enten at kontakte os på mail kontakt@kastanie.dk eller telefon 33 31 08 08.

Hvis I ønsker telefonisk kontakt med os under arrangementets afholdelse, ring da på 33 31 08 08.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen her på Kastanievej!

Bedste hilsner,
Jonas, Stih, Signe, Trine, Troels & Dénise og resten af holdet på Kastanievej Efterskole

One thought on “INFO: 24 timer som elev på Kastanievej Efterskole

Lukket for kommentarer.