JOBOPSLAG: Er du vores nye musiklærer?

Brænder du for efterskolelivet, musik og undervisning af kreative elever og med storbyen som kulturel base?

Kastanievej Efterskole på Frederiksberg søger en musiklærer til det nye skoleår, der også kan undervise i dansk/engelsk!

Musiklinjen på Kastanievej Efterskole har en stærk musiktradition og tilbyder musikundervisning på et kreativt og fagligt højt niveau. Vi søger en lærer med følgende kompetencer:

• Solid uddannelsesmæssig baggrund og erfaring inden for faget musik med spidskompetencer i sammenspil – gerne guitar, bas, trommer
  • Du brænder for musik og for formidling af faget og har lyst til at udvikle musiklinjen i samarbejde med de øvrige musikkollegaer
  • Opsætning af teknisk gear, koncertlyd og -lys i forbindelse med afvikling af efterskolens forestillinger, koncerter og events i årets løb
  • Erfaring med sangskrivning og musikproduktion
  • Du kan undervise og har evt. erfaring i at føre til prøve i de boglige fag engelsk og/eller dansk på 10. klassetrin
  • Du har lyst til at engagere dig i eleverne som kontaktgruppelærer
  • Venlig, imødekommende, samarbejdsvillig og med gode pædagogiske evner

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid og rummer:

• Musik som linjefag (5 t. om ugen, planlægges og afvikles i samarbejde med din musiklærerkollega)
  • Musik som valgfag (2,5 t. om ugen, fx studieproduktion/rytmisk sammenspil/begynderguitar)
  • Kor - ledelse/akkompagnement - (50 min. i ugen i samspil med kollegaer)
  • Dansk og/eller engelsk, evt. samfundsfag
  • Kontaktgruppelærerfunktion, aften- og weekendlærerfunktion, projektuger, lejrskole mm.

Det vil være fordelagtigt, hvis du har IT-kompetencer, men ikke et krav.

Læs mere om skolen her på www.kastanie.dk

Ansøgning med CV sendes senest d. 4. august 2018 til forstander Karen Toftlund Krog - e-mail: karen@kastanie.dk

Der afholdes samtale med udvalgte ansøgere d. 6. august 2018