JUBILÆUM: 50-årsjubilarer

I dag har vi haft fornemt besøg af disse 5 smukke kvinder, der i dag kom for at fejre intet mindre end 50-årsjubilæum.

Der blev delt ud af dejlige historier fra dengang, hvor KE var en husholdningsskole under Mariaforbundet. Her lærte man at holde hus og blev undervist i bl.a. barnepleje, madlavning, rengøring, jura mm., og man gik til eksamen i alt fra strygning til opbagt sovs. Dengang stod eleverne op kl. 6 hver morgen, og der var også undervisning om lørdagen. Søndag blev der udleveret post til eleverne.

Man bonede dagligt gulvene og rensede nøglehuller med sprit og vatpinde. Når man vaskede tøj, var det vha. et gammeldags vaskebræt, og efter den sidste skylning af vasketøjet, skulle vandet være så rent, at man kunne drikke et glasfuld... Dengang som nu lavede man også gele fra vores Paradisæbletræ i haven.

Året var 1967, og en stor oplevelse det år var, at Prins Henrik og Dronning Margrethe blev gift, og eleverne var med til at brodere på bryllupsdugen.

Fællesskabet og alt det, man fik med sig betød - dengang som nu - at man stortudede, da de 10 måneder var forbi. Minderne varer hele livet <3

_DSC0037
_DSC0044