LINJEFAG: Om at have musik på linje

Af: Johan - elev KE16/17

Hej!
Jeg hedder Johan og er elev på Kastanievej Efterskole årgang 16/17.

Der er 7 forskellige kreative linjefag at vælge imellem- og jeg har valgt musik.

I musik arbejder vi med sammenspil. Vi arbejder både med covernumre og egne numre. Vi er delt op i tre hold, og vi skal så indimellem spille disse numre for hinanden på musikholdet, og nogle gange til større arrangementer, som Kulturnatten, og foran andre efterskoler.

I selve undervisningen lærer vi både at spille sammen som band, men også om teori og derfor får vi også en bredere musikforståelse og redskaber til at kommunikere musikalsk.

Der er plads til alle instrumenter på musiklinjen, og vi spiller altid numre, hvor alle indgår med en rolle.

Jeg valgte musik som linjefag, da jeg elsker at spille, og så forventede jeg også at lære mere om det, hvilket jeg har gjort!

Foto: Emma R. - elev KE16/17

dsc_0033