Mandag d. 26. marts 2018: 24 timer som elev på KE

Mandag d. 26. marts fra kl. 9 har du mulighed for på egen krop at opleve, hvad det vil sige at være elev hos os på Kastanievej Efterskole. Arrangementet er for dig, som nu går i enten 7., 8., 9. klasse - eller måske går i 10. klasse og gerne vil have et år mere før du tager skridtet videre i uddannelsessystemet.

Oplevelsen varer præcis 24 timer - og du vil få en smagsprøve på de fag og aktiviteter, vi tilbyder i løbet af et skoleår. Da vi ligger midt i hjertet af København, skal vi naturligvis også ud og opleve byen. Du vil få en værelseskammerat, og sammen skal I prøve at overnatte på et af skolens elevværelser. Alt foregår i trygge rammer, og der er lærere på skolen alle 24 timer, der står klar til at hjælpe med det, der måtte være brug for.

Alt er ganske gratis, men det er naturligvis rart for os at vide, hvor mange vi bliver. Tilmelding via nedenstående formular er derfor nødvendig.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen her på Kastanievej Efterskole!

For at fuldende en tilmelding skal vi bruge følgende oplysninger fra dig og din voksne kontaktperson:

• Dig: Dit fulde navn, alder, nuværende klassetrin, adresse, tlf.nr. + e-mail
  • Din voksne kontaktperson: Dit fulde navn, adresse, tlf.nr. + e-mail