LINJEFAG: Om at have teater & performance på linje

Af: Noah - elev KE16/17

8e103

Hej!
Jeg hedder Noah og er elev på Kastanievej Efterskole årgang 16/17.
Der er 7 forskellige kreative linjefag at vælge imellem- og jeg har valgt teater & performance...

Vi arbejder meget samlet og laver utroligt mange øvelser, der styrker vores egne impulser og vores fælles puls. Vi arbejder med den såkaldte devisingmetode, og finder på en masse materiale inden for en bestemt ramme.

Vores første forestilling blev sat sammen på 4 dage, og faldt ind under hele skolens fælles emne: ”Forestillinger om Kastanievej Efterskole”. Vi interviewede hinanden og blev derefter bedt om at skrive en masse breve, som blev læst op. Til sidst havde vi en super flot forestilling, som vi fremviste for hele skolen ved introugens afslutning.

Det er grænseoverskridende på en god måde at have teater & performance, fordi man lærer at være helt tilpas med sine medspillere og fordi man aldrig ved, hvad der kommer til at ske, når man improviserer.
Som elev på teater & performance lærer man at udtrykke sig selv via kropssprog, stemme og bevægelser - samt læse andres impulser.

Man lærer helt klart sig selv bedre at kende som elev på teater & performance.