Optagelse

Vil du gerne være elev på Kastanievej Efterskole?

Kastanievej Efterskole er for dig mellem 15 og 18 år, og vi har plads til 98 elever. Her kan du gå i 10. eller 11. klasse og blive undervist i vores mange linjefag og valgfag. Vi har enkelte ledige pladser i indeværende skoleår 16/17 samt kommende skoleår 17/18.

Ansøgere til kommende skoleår 17/18 opfordres til at besøge os sammen med deres forældre, når vi slår dørene op i løbet af året. Kontakt os endelig, så vi kan aftale en dag, hvor du og dine forældre kan besøge os. Her vil I få en rundvisning af en skolens nuværende elever, der fortæller og svarer på de spørgsmål, du måtte have omkring det at være elev på Kastanievej Efterskole. Efterfølgende mødes I med skolens forstander til en samtale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skolestart for årgang 17/18 er søndag d. 13/8-17.

Ugepris 17/18: 2.150 kr.

Ugepris 18/19: 2.195 kr.

Hvis du vil vide mere om pris, egenbetaling og støttemuligheder kan du læse mere her. Du kan også udregne pris i beregneren herunder.