Optagelse

Vil du gerne være elev på Kastanievej Efterskole?

Kastanievej Efterskole er for dig mellem 15 og 18 år, og vi har plads til 98 elever. Her kan du gå i 10. eller 11. klasse og blive undervist i vores mange linjefag og valgfag.

Ansøgere opfordres til at besøge os sammen med deres forældre, når vi slår dørene op i løbet af året. Her vil I få en rundvisning af en skolens nuværende elever, der fortæller og svarer på de spørgsmål, du måtte have omkring det at være elev på Kastanievej Efterskole. Efterfølgende mødes I med skolens forstander til en samtale.

KLIK HER for at se de mulige besøgsdage i skoleåret 19/20.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvad koster det at gå på Kastanievej Efterskole?

Elevbetaling udgør kr. 2.245,- pr. uge for skoleåret 2019/20, som varer 42 skoleuger. Den anførte pris dækker udgifter til kost og logi, materiale, ekskursioner, rejser mm.

Vi opkræver et afbrydelsesgebyr på kr. 8.980,- hvis opholdet afbrydes.

Hvis du vil vide mere om pris, egenbetaling og støttemuligheder kan du læse mere her. Du kan også udregne pris i beregneren herunder.