VALGFAG: Om at have lyd- og studieteknik

Af: Naomi - elev KE16/17

Naomi

Hej!
Jeg hedder Naomi og er elev på Kastanievej Efterskole årgang 16/17.

Ud af de mange valgfag, man kan vælge her på Kastanievej Efterskole, har jeg valgt to: 1) Sociale Medier & PR, som Simon fortæller om i sit blogindlæg her og 2) Lyd- og studieteknik, som jeg gerne vil fortælle dig om her.

I lyd- og studieteknik arbejder vi udelukkende med programmer som Pro Tools og Garageband og lærer, hvordan man klipper og sætter forskellige lyde ind i et mix. Vi arbejder også med at sætte lyd til billeder, så det bliver en samlet oplevelse.
Det vi lærer i lyd- og studieteknik kan vi bruge, hvis vi gerne vil lave musik fremover, så vi kan skabe det helt fra bunden og derefter sætte forskellige lyde ind.

Jeg valgte lyd- og studieteknik, fordi jeg gerne ville lære, hvordan man egentlig producerer musik på anderledes vis end i et musiklokale - og det er sådan en hyggeligt fag!

Foto: Marie Ø. - elev KE16/17

rsz_dsc_0104