VELKOMMEN TIL EFTERSKOLERNES DAG på

Kastanievej Efterskole søndag, den 26/9 kl. 13.00 - 17.00.
Vi ser frem til endelig at kunne byde jer indenfor til "Åbent Hus"!
Vi vil rigtig gerne vise jer skolen, vores kreative linje- og valgfag, fortælle om vores værdier
og hverdag og give jer et indblik i, hvad det vil sige at være elev hos os!

Tilmeld jer venligst et tidsrum på dagen her:

PROGRAM:
Skolens forstander Karen tager imod og byder velkommen i skolens hall. Der vil være gruppe-rundvisninger ved vores dejlige elever med start i stuerne, hvor vi også udstiller valgfagene. På turen rundt er der mulighed for at kigge ind på et par elevværelser og stille spørgsmål til eleverne.

Linjefagene er i gang rundt omkring i skolens lokaler og værksteder, og her kan man få en smagsprøve på indholdet på linjerne. Rundvisningen afsluttes i spisesalen, hvor vi byder på kaffe, kage, frugt og saft. Der vil herefter være mulighed for samtale med en lærer, få svar på spørgsmål samt mulighed for indmeldelse.

Obs: 2022/23: Ingen ledige pige pladser. Venteliste

Vi glæder os til at møde jer!

Karen