LINJEFAG: Om at have billedkunst på linje

Af: Markus, elev KE16/17

Markus

Hej !

Jeg hedder Markus og er elev på Kastanievej Efterskole årgang 16/17.

Der er 7 forskellige kreative linjefag at vælge imellem - og jeg har valgt billedkunst...

Jeg har valgt billedkunst her i første periode af skoleåret, fordi blev jeg fascineret af de andre billeder, jeg så fra tidligere elever - og så tænkte jeg, at det skulle have et skud, da jeg synes, det er afslappende at tegne og male.

Pt. er vi i gang med at lave parafraser af andre kunstneres værker. Det vil sige, at vi selv må finde et billede/ maleri, som vi derefter sætter vores eget personlige præg på, så det bliver vores eget udtryk

Jeg kan godt lide linjefaget billedkunst, fordi man kan få lov til at folde sig ud på en kreativ måde og har masser af tid til at sætte sig ind i den proces, man har gang i, og med god rådgivning fra vores billedkunstlærer Stih, bliver alt til et mesterværk.

Foto: Johan, elev KE16/17

rsz_dsc_0065