I foto arbejder vi med den fotografiske fortælling og det gode billede. Vi arbejder inden for alle fotografiske genrer fra dokumentar til iscenesættelse. Fotografi handler om øjet, der ser, og du får mulighed for at udtrykke dig og fortælle hvad, der er vigtigt her og nu i dig, i byen og i verden. Gennem individuelle og fælles stillede opgaver, får du mulighed for at eksperimentere og tage stilling. Du vil blive introduceret for basal fototeknik herunder analog fremkaldelse i mørkekammer, digital billedbehandling og lyssætning.

Fotoeleverne på Kastanievej Efterskole producerer så mange billeder i løbet af året, at de nu har fået deres egen hjemmeside. Klik dig videre ind i elevfotografernes verden.

I 1. og 3. periode undervises der i "Foto" - i 2. periode, hvor vi arbejder med Fællesprojektet undervises der i faget "Videokunst".

Klik herunder for at læse den aktuelle indholdsplan for linjefaget foto.

Foto er super hyggeligt. Opgaverne er meget åbne en stor del af tiden, hvilket giver masser af plads til at være kreativ. I 2. periode var det fedt at kunne skabe en video, som tog del i forestillingen. Og fedt at kunne arbejde sammen med andre fag som musik.

Alfred om "Foto", KE 18/19

Læs flere udtalelser