BLIV ELEV NU

Foto er super hyggeligt. Opgaverne er meget åbne en stor del af tiden, hvilket giver masser af plads til at være kreativ. I 2. periode var det fedt at kunne skabe en video, som tog del i forestillingen. Og fedt at kunne arbejde sammen med andre fag som musik.

Alfred om “Foto”

Elev, KE18/19

I Videokunst blev jeg bedre til at klippe og sætte en video sammen.

Marius S. om “Videokunst”

Elev, KE18/19

Jeg kan ikke få armene ned over foto! Foto har været det fedeste linjefag for mig på hele det her år. På én periode når du at rykke dine evner fra A til Z. Jeg startede selv helt uerfaren og kunne ikke håndtere et kamera. Det lærer man super hurtigt, og så er det ellers bare sjovt derfra. Det har været fedt at være på et hold, hvor os elever er med til at hjælpe hinanden og til sidst også vurdere hinandens billeder. Jonse har været en så dygtig lærermester og har altid kun haft godt humør og dårlige jokes klar. FOTO ER FOR FEDT! Glæd dig!

Ane om “Foto”

Elev, KE18/19

Foto er et meget lærerigt linjefag. Trine er vildt god til at lære fra sig om alt, hvad hun ved og vil med glæde hjælpe en. Man får nogle fede opgaver, som en gang imellem kan være udfordrende for ens grænser, hvilket bare gør det fedt. (6. nov 13:52)

Amalie om “Foto”

Elev, KE18/19

Videokunst er et meget kreativt fag, og du får virkelig lov til at afprøve alle dine idéer.
Freya om “Videokunst”

Elev, KE18/19

Videokunst har været et mega fag at udfolde sine syrede, kreative idéer i. Men det har samtidig også været et fag, hvor man har fået nye bekendtskaber, fordi man arbejder sammen om en produktion.

Ane om “Videokunst”

Elev, KE18/19

I foto lærer vi både meget om fotografiet, men vi lærer os rigtig meget om os selv. Man kan komme selvom man aldrig har haft et kamera i hånden eller har erfaring hjemmefra. Vores lærer Trine er virkelig god og lærer utrolig meget fra sig.

Bolette om “Foto”

Elev, KE18/19

Helt klart mit yndlingsfag og min yndlingslærer. Trine giver gode opgaver - de individuelle er dog dem, jeg fortrækker. Hun lægger også vægt på en god gennemgang af billederne. Super fedt fag at have! : )

Emma Teresa om “Foto”

Elev, KE18/19

Foto i 1. periode har været helt fantastisk. Man har fået fuldstændig frihed til at udtrykke sig, men også hjælp undervejs. Man lærer sig selv at kende på ny, og alle opgaverne kommer til at betyde noget helt specielt.

Linnea om “Foto”

Elev, KE18/19

Foto er et super fag for dig, der vil forbedre dine billeder og lære flere teknikker om at tage billeder og sammensætning! Du lærer om, hvordan du kan udtrykke forskellige følelser og synspunkter i billeder. Alt i alt, så lærer du ekstremt meget om FOTO

Josephine om “Foto”

Elev, KE18/19

Foto har været lidt af en rejse. Det har været vildt fedt. Trine er en mega dygtig lærer og udfordrer en. Kan klart anbefales.
Nina om “Foto”

Elev, KE18/19

At vælge foto var den bedste beslutning! Jeg har lært så meget! Mine øjne er blevet åbnet for fotografiets verden.

Rosa om “Foto”

Elev, KE18/19

Foto har i 2. periode været noget helt nyt. Det har været skræmmende, personligt, nøgent, men absolut fantastisk.

Emma R. om “Foto”

Elev, KE16/17

Foto er et super fedt linjefag. Man udvikler sig kreativt og lærer meget om foto. Og Trine er en mega god lærer.

Aya om “Foto”

Elev, KE18/19

Trine er den bedste og dygtigste fotolærer, man kan ønske sig. Man lærer en masse, og timerne er altid spændende.

Veronica om “Foto”

Elev, KE18/19