Kastanievej Efterskole tilbyder nu linjefaget Gastronomi. Der får du et nærmere indblik i madens forunderlige verden. Et fag hvor vi har tid til at gå i detaljer med råvarer, æstetik, bæredygtighed og ikke mindst en forståelse for god smag og et godt fælles måltid mad. Du vil i Gastronomi blive præsenteret for forskellige køkkener. Timerne vil tage udgangspunkt i, hvad sæsonen har at tilbyde. Du vil fx kunne lære om brødbagning og surdej, pasta, Indiens magiske køkken, sæsonens råvarer, syltning, knivteknik, tilberedningsmetoder og anretning.

Gastronomi vil også have forskellige ture ud af huset, hvor vi fx kan besøge den københavnske madscene, tale med dygtige fagfolk, plukke urter mv. Faget vil også kunne stå for forskellige pop-up-arrangementer, hvor eleverne vil tilberede maden sammen.

Så har du en stor madglæde og lyst til at lære og ”nørde” med mad, er Gastronomi måske noget for dig?