BLIV ELEV NU
Det er fedt at have Produktion & Performance, hvis man godt kan lide at prøve kræfter med den Drama Queen, vi alle går rundt med indeni.
Flora om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Produktion & Performance har været vildt fedt! Vi har udforsket faget og brugt vores hjerner på en ny og kreativ måde. Dénise er mega dejlig lærer. Det har været vildt sjovt og fedt at arbejde med de syv dødssynder til Fællesprojektet!
Nina om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Jeg synes, det var super fedt! Jeg har ikke prøvet teater før, så det her var en god mulighed. Jeg har lært en masse om grænser og om, hvordan man overkommer dem. Så jeg vil kalde det en meget succesfuld periode! 😉
Oliver om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Teater & Performance handler om arbejdet i at opstille noget på scenen. Dine grænser vil blive rykket og din samarbejdsevne styrket. Teater & Performance-holdet har et af de stærkeste sammenhold, jeg har oplevet. Hvert individ er dybt afhængig af det næste, hvilket resulterer i et sammenhold, en åbenhed og utrolige oplevelser. En større del end det at være på scenen omhandler udfoldelsen af dig selv. Hvordan du låser op for forskellige dele af dig selv og lærer at producere og forstå små såvel som store forestillinger. De fleste begår den fejl først at melde sig til Teater & Performance, efter de har set, hvor fedt det er, men jeg kan varmt anbefale bare at hoppe ud i det allerede i 1. periode. Det er trods alt noget af det, faget handler om.
Andreas om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Det er skønt at arbejde så tæt og godt med folk og have så meget ansvar ift. det, man har lavet. Og at der er lige så meget fjol som der er seriøst arbejde 😉
Klara om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Performance i 2. periode har været helt fortryllende! Vi har arbejdet med en masse forskellige ting og fået lov til at sætte vores helt eget aftryk på undervisningen og især Fællesprojektet. Det har været både sjovt og udfordrende. Kan helt klart anbefales!
Linnea om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Produktion & Performance er vildt sjovt, fordi man får lov til at arbejde med mange forskellige ting, fx at iscenesætte tekster og praktisk arbejde med at lave materialeboards.
Emil K. om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Jeg synes, det har været en vildt fed oplevelse. Det har i hvert fald udviklet mig og min kreative side helt vildt. Det har også åbnet mig op for det at stå på en scene. Jeg var vildt i tvivl om, hvad jeg skulle vælge i 1. periode, og valget stod imellem Teater & Performance og billedkunst og var helt vildt usikker. Men jeg valgte Teater & Performance, og jeg er så glad for det, jeg har fået ud af det!!!! Ud over det, er Dénise en mega dygtigt lærer!!! Hun formår at få alle med, selvom de ikke selv har et ønske om det 🙂
Anna Sofie om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Produksjon & Performance er et kjempe morsomt fag, man blir kjempe godt kjent med sine medelever og man blir oppfordret til å komme litt ut av sin komfortsone.
Dina om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Performance var virkelig en udfordring for mig, da det bragte mig ud af min komfortzone. Derfor overraskede det mig, at jeg endte med at synes, at det var ret sjovt.
Camille om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Det er super fedt, at Dénise laver skræddersyede opgaver til hver enkelt elev. Det gør, at det bliver meget personligt, og man får et super godt forhold til Dénise. Det eneste, jeg kan sige er, at jeg er super glad for, at jeg har valgt det her linjefag.
Katrine om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18

Teater & Performance er hammer sjovt! Dénise er en fantastisk og vildt inspirerende lærer. Hun er altid super sjov at arbejde med og formår altid at få sat en masse kreative processer i gang i vores hoveder 😀 Det er udfordrende, men på den fede måde. Derudover er det SÅ hyggeligt - vi leger en masse, og der er et virkelig godt holdkammeratskab <3
Sera om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Undervisningen i 2. periode har givet mega meget indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med teater! - og givet mig lyst til at fortsætte med at stå på en scene.
Mia om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18

I 2. periode arbejder man mere med fællesprojektet end med skuespil i sig selv, men det er vildt fedt 🙂
Laurids om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18

Det er fedt at have Teater & Performance som linjefag. Læreren er dygtig, og der er en vis kunstnerisk frihed og rum til at udleve ens idéer. Man føler sig hørt, og det er fedt at være en del af de endelige produktioner.
Caroline om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18

Det er vigtigt at sige om Teater & Performance, at det ikke KUN er teater. Teater & Performance ifølge mig er et af de bedste linjefag i 2. periode, for det er så bredt. Du behøver ikke at kunne stå på scenen og skrige - du kan være den, der skriver stykket, laver scenografien, er med til at skabe lyden, stemningen osv. Der er plads til idéer - alle slags idéer! Hvis jeg fx har en idé, jeg brænder for, er folk åbne og kæmper for at få det til at ske. Hvis jeg skulle beskriver Teater & Performance-faget ville jeg bruge ordene 'fællesskab' og 'open minded'.
Frida om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18

I 2. periode af Teater & Performance har vi mange forskellige arbejdsopgaver, og det har virkelig været fedt at se, hvad vi alle sammen er kommet op til fællesprojektet!
Laura om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18

Teater & Performance er til dig, som elsker at optræde, arrangere og have indflydelse på fremtidige forestillinger. Man skal være forberedt på, at man skal turde være udadvendt og engageret, men Dénise skal nok opbakke og give den gas. Det er mega fedt, fordi man får lov til at komme med alle de skøre idéer, man har - og så samarbejder man om at lave en fed forestilling ud af det.
Cecilie T. om “Teater & Performance”

Elev, KE18/19

Hvis du er glad for at være med i store projekter, hjælpe med at finde ud af roller, funktioner, scenografi - eller måske selv stå på scenen - så er Teater & Performance helt klart noget for dig. Det er her i 2. periode, at man virkelig får fornemmelsen af fællesskabet og lærer, hvordan man arbejder sammen.
Naima om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18

Det var spændende, men også udfordrende.
Jeppe om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18

Teater & Performance er ret nice.
Anna Kaisa om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18

Jeg synes, det er fedt og glæder mig til at arbejde videre med det 🙂
Majse om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18

Det har været sjovt og lærerigt.
Josefine om “Teater & Performance”

Elev, KE17/18